TERAPIA

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on terapiaa ihan tavalliselle ihmiselle. Se on kunnioittava, myönteinen ja tulevaisuuteen suuntaava tapa auttaa sinua tekemään muutoksia elämääsi.

Terapian painotus on nykyhetkessä ja toivomassasi tulevaisuudessa. Menneisyytesi tapahtumista
puhutaan siinä määrin kuin on tarpeellista. Terapiakeskustelussamme on koko ajan mukana muutostoiveesi ja toivomasi hyvän elämän kuva.

Autan sinua tilanteesi ja tavoitteesi hahmottamisessa. Tuen sinua uusien näkökulmien avaamisessa ja voimavarojesi löytämisessä. Tavoitteena on luoda toiveikkuutta nykyiseen tilanteeseesi ja auttaa sinua löytämään ratkaisut, jotka mahdollistavat toivomasi muutoksen.

Lyhytterapiasta saat apua esimerkiksi masennukseen, ahdistukseen, ihmissuhdeongelmiin, työelämän haasteisiin, elämäntilanteen muutoksiin ja kriiseihin, uupumukseen,  elämäntapamuutokseen ja voimavarojen löytämiseen. Mikä tahansa asia, joka kuormittaa mieltäsi on sopivan kokoinen syy ottaa minuun yhteyttä.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia on juuri sen mittainen jakso kuin sinä tarvitset. Se voi olla yksittäisestä käynnistä kymmeneen käyntikertaan, joskus pidempäänkin. Lyhytterapia on matalankynnyksen palvelua, johon et tarvitse lähetettä ja saat ajan sujuvasti ilman pitkää odotusta. Yksityisyytesi on turvassa, käynneistä ei tehdä kirjauksia tietojärjestelmiin.

Voit ottaa minuun yhteyttä luottavaisin mielin, olet lämpimästi tervetullut.